F L Y I N G


THE OWNER


Hai hai. Welcome to my blog. Leave your footstep at tagboard. Be nice here.

Home About Stuffs Follow Dash

Tagboard


Credits

Template: NURUL ATIQAH
BS's: ARRIEN INSPIRIT
Owner: Elissa Diana

Hari Rayaa :)
Tuesday, 13 August 2013 • 04:28 • 0 comments
Hai hoi hei hm. Haha selamat hari raya. Maaf zahir dan batin. Well, tahun ni banyak dpt duit raya. Pergh aku langsung tak puas hati. Raya banyk tempat duit seciput je. Ergh -.- Takpalah. btw terasa malas pulek nak update blog. Muehehe. Ni pun pakai lappy abg sebab keyboard die sedap type. asdfghjk -,-

Aku tahun nii dan tahun akan dtg dan selama lamanya takkan raya kelantan lagi sebb atok n nenek akuu at sane dah takde. Hm T.T lagipun sane takde pape yg special. gagaga Melaka lagi best. Terbaik (y) btw kite kelantan at bachok ^^ Eh aku tak tahu eja nama tempat tu. haha. Tahun ni wa warne biru. Jarang pakai sepasang tahu tak :3 * k then? :3 Hurm hurm.

1 syawal beraya uma nenek at bukit katil. Satu rumah tu baru dapt 50 T T Hua sikitnyaaaaaaaaaaaaaaa. Tapi lame2 up 100 lebihhh ^^ Pakcik makcik aku tahun ni tak ramai balik Melaka :( So tak byk dpt duit laaa. Then 2 syawal ke 3 syawal entah lupe ahh gi Kl. Haha kereta sempit. Hmm bateri fon pulak time tu abes. Lagu pulak tah pape yg Berkumandang :3 :3 Hahaha ayt sumpahh tak menahan.

Ok itu saja. Gambar raye sume nnti2 lah aku upload. Tak banyk sngt gambr for raya tahun ni. Kesimpulannya, raya tahun ni sgt bosan . hm hm bye. :))


Ramadhan.
Wednesday, 10 July 2013 • 05:54 • 0 comments
Assalamualaikum :D Salam ramadhan al mubarak kepada semua umat islam .

So guys, cm ne ? okay hari pertama puasa ? Aku okayy je. Kalau baru kol 12 tengahari dh lapar , berat tuu . Tu laa , lenkali makan bebanyk. Kalau dh kemaruk sngt nak berbuka , jadi cm aku (Y) We just need to sleep. Seriously talk. Tapi jngn lahh tinggalkan solat ye. Haha.

Aku hari pertama puasa okay je. Ya allah dia punye sedap lauk sahur. Ketam sweet sour. Omegatt my favourite dish. Haha. Hari pertama je dah makn cm tuh untung takk ? Haha thanks mom :* Me apppreciate it :3 Esok kene hadap ah at skola cm ne nak puasa. Dengan budak2 kelas aku , pembalut meja ade gambr kek sume bagai-ii -.- Korng ni kan , haiyaaa . Hmm trpakse tahn je la. Jgn nak ditenungkan pulak. Batal puasa nok. Hahaha.

Teringat lagi dulu mase lepas sahur. Text dengan ex. Ouhh itu macm sweet ayt dia. Melting aku. Haaa kelebihan bulan puasa ni bagi budak2 sch laa , kalau tak siap h/w tu jgn la terus tidur lepas sahur . Siapkan ngn segera >< Then boleh terus solat subur :)) Amcm ? Cun? Yaa cun sebab dulu aku slalu buat.

Dieorg ade jugak ahh nak rancang makn at luar. But ... mcm la mumy aku bagi. hmm Berbuka at kfc sape tanak? Lagi-ii dengn kengkawan. Kan best tuu , snap pic sume-ii an ? hahaha. Teringin nak pegi. Teringin teringin teringin. K dahhh. Aku nak smbung study. Nite :*


Smk Bukit Baru :)
Tuesday, 9 July 2013 • 20:21 • 0 comments
Heyy guys. Assalamualaikum :) Selamat berpuasaa :D Waaaaaa XD Azam puasa penuh ye ? :)

Yaaa arini mau cite pasal my new Sm sch. Ouhh ohsem sch ? Boleh laa ~ Sch to mmg best , cikgu sume baik-ii belaka, kawn sume sporting, budak rk1 rk2. Dua-ii kelas tu mmg awesome ahh tak yh ckp. amm sume normal laa kan tempt berhantu. Just teruskan kehidupan study at situ and abaikan bende ala tu . Okayy ? Cun :D

Mule-ii aku dah mohon dah sch stpm sume-ii ahh. Tak dpt jugak . Hey 4a pun tak dpt ka? Aku tngok kawn aku yg 2a 3a sume sch sne. Shit. Lastly dapat smkbk. Ohgodd -.- Naseb baik sbelum nak pi daftar at smkbk tuu makcik kerani sch rendah aku call. Then dapt laa smkbb ni. Kalau tak aku study at sch bukit katil je ;)

Mase orientasi lagi best. Masuk-ii sch bukit baru je dah nampak dak alif. Haha, mase nak gi sch tu pun kereta aku drpda awal dah ikut blakang kereta dia. Haha pum boleh ~. So , masuk terus gi kantin ade taklimat apebende tahh. Nampak syaz dah duduk atas krusi. Org panggil bolehkan takdengar -.- Sebbaik nampak liyana. Haha , kiteorg lepak-ii sume baru la nampak finy , farrah sume-ii kwn lame. Dk anis smpai kemain lambat lagi ._. Aku masuk diaalah org first aku crik au . 

Then habis sume gedebak gedebuk , first sch dtg ngn anis. Masuk kelas je dah kene dok blakang. Aishh :3 Takde tmpat lagi dahh -.- Menyesal kay masuk lambat. Ni sume sbb kejadian kat perhimpunan. Apende jadik ahh dah lupe ahh. haha. Hari-ii berikutnyaa blajar spt biasa. Best best. Haha.

Tu je lahh nak cite. Tak yh ckp panjang ni gambr kelas aku. Sume budak gile-ii ah. Hahaha.





+