F L Y I N G


THE OWNER


Hai hai. Welcome to my blog. Leave your footstep at tagboard. Be nice here.

Home About Stuffs Follow Dash

Tagboard


Credits

Template: NURUL ATIQAH
BS's: ARRIEN INSPIRIT
Owner: Elissa Diana

Smk Bukit Baru :)
Tuesday, 9 July 2013 • 20:21 • 0 comments
Heyy guys. Assalamualaikum :) Selamat berpuasaa :D Waaaaaa XD Azam puasa penuh ye ? :)

Yaaa arini mau cite pasal my new Sm sch. Ouhh ohsem sch ? Boleh laa ~ Sch to mmg best , cikgu sume baik-ii belaka, kawn sume sporting, budak rk1 rk2. Dua-ii kelas tu mmg awesome ahh tak yh ckp. amm sume normal laa kan tempt berhantu. Just teruskan kehidupan study at situ and abaikan bende ala tu . Okayy ? Cun :D

Mule-ii aku dah mohon dah sch stpm sume-ii ahh. Tak dpt jugak . Hey 4a pun tak dpt ka? Aku tngok kawn aku yg 2a 3a sume sch sne. Shit. Lastly dapat smkbk. Ohgodd -.- Naseb baik sbelum nak pi daftar at smkbk tuu makcik kerani sch rendah aku call. Then dapt laa smkbb ni. Kalau tak aku study at sch bukit katil je ;)

Mase orientasi lagi best. Masuk-ii sch bukit baru je dah nampak dak alif. Haha, mase nak gi sch tu pun kereta aku drpda awal dah ikut blakang kereta dia. Haha pum boleh ~. So , masuk terus gi kantin ade taklimat apebende tahh. Nampak syaz dah duduk atas krusi. Org panggil bolehkan takdengar -.- Sebbaik nampak liyana. Haha , kiteorg lepak-ii sume baru la nampak finy , farrah sume-ii kwn lame. Dk anis smpai kemain lambat lagi ._. Aku masuk diaalah org first aku crik au . 

Then habis sume gedebak gedebuk , first sch dtg ngn anis. Masuk kelas je dah kene dok blakang. Aishh :3 Takde tmpat lagi dahh -.- Menyesal kay masuk lambat. Ni sume sbb kejadian kat perhimpunan. Apende jadik ahh dah lupe ahh. haha. Hari-ii berikutnyaa blajar spt biasa. Best best. Haha.

Tu je lahh nak cite. Tak yh ckp panjang ni gambr kelas aku. Sume budak gile-ii ah. Hahaha.





+